UNDGÅ VENTETIDEN!Køb din nye Skoda Enyaq iV 80 Plus hos os og få hurtig levering.2021 modeller, proppet med udstyr og meget få KM på tælleren🤩Læs mere her: pc-auto.dk/el-hybridbil/ ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

3 måneder siden

Per Christensen Automobiler's cover photo ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

5 måneder siden

Kære kunderButikken er åben i dag til kl. 17.30 🤩Så brug din fridag fornuftigt, og kom og kig på bil 🚗 ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

5 måneder siden

Fantastiske nyheder fra værkstedet! Chris har afsluttet sin svendeprøve med et flot 12 tal, og kan nu kalde sig Automekaniker 🥳Det betyder at han er tilbage på værkstedet, og vi har masser af tider til at reparere eller servicere din bil til yderst gode priser. Kontakt værkstedet på mail: service@pc-auto.dk eller telefon 31271120 ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

Den rette finansiering til køb af brugt bil

Det er en stor beslutning at investere i en bil, men der er heldigvis mange forskellige finansieringsmuligheder, så du kan tilpasse købet til dit budget. Der er fordele og ulemper ved de forskellige finansieringsmuligheder, som er vigtige at være opmærksomme på, og vi vil her gennemgå dem, så du kan træffe den rette beslutning for dit køb.

Hvis du køber en bil hos Per Christensen Automobiler, får du de bedste lånebetingelser, og vi tilbyder nogle meget konkurrencedygtige billån under gode betingelser. Vi giver dig gerne en god rådgivning om dine forskellige muligheder for finansiering af bil, hvis du ønsker at købe en ny, brugt bil hos os. Vi kan formidle finansieringen af din bil hurtigt og effektivt, uden at du behøver at gå igennem en længere ansøgningsproces. Vi giver dig et hurtigt svar på din ansøgning, som vi ofte kan vende tilbage på inden for kun fem minutter. Lettere bliver det ikke.

Hos Per Christensen Automobiler får du rigtigt meget bil for pengene. Vi samarbejder med banker som Nykredit og Santander, og vi kan derfor tilbyde dig gode lån til favorable priser. Processen hos os er nem og hurtig, og du får gode vilkår ved at optage lånet gennem os.
Hvis du ønsker at optage et lån hos os, kan du for eksempel vælge et lån med 20% i udbetaling, eller et blankolån med tryghedsforsikring.

Finansieringsmuligheder hos Per Christensen Automobiler

Hos Per Christensen Automobiler kan du få flere forskellige gode finansieringsmuligheder.
Du kan vælge mellem:

– Et lån med 20% i udbetaling
– Et blancolån
– En SAFE forsikring
– Leasing

Hvis du er i tvivl om, hvilket lån, der er det rigtige for dig, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi lytter gerne til dine ønsker, behov og muligheder, så vi kan give dig den rette rådgivning og vejledning.

Hos Per Christensen Automobiler har vi mere end 25 års erfaring indenfor bilbranchen. Vi ved alt om køb, salg og reparation af brugte biler, og hos os kan du være helt sikker på at få en bil i god kvalitet. Vi tager os god tid til den enkelte af vores kunder, og vi tager gerne en god snak med dig om dine ønsker til en brugt bil og dine finansieringsmuligheder for købet.

Fordele ved Per Christensen Automobiler

Ved køb af bil hos Per Christensen Automobiler opnår du en masse fordele.

  • Vi har mange års erfaring i bilbranchen
  • Vi tilbyder mange forskellige finansieringsmuligheder
  • Vores søgeagent gør det let at finde din drømmebil
  • Alle biler bliver klargjort og gennemtestet på vores eget værksted i Rødovre

Med vores mangeårige erfaring og vores store og velfungerende værksted, er vi sikre på, at vi kan finde drømmebilen til dig.

Læs mere

Info

Per Christensen Automobiler
Slotsherrensvej 361
2610 Rødovre
CVR: 16957895

4491 1903
info@pc-auto.dk
Klik for bankoplysninger
NB: Vi tager forbehold for tastefejl

Åbningstider

Mandag - Fredag
Kl.09:30 - 17.30

Lørdag
Lukket

Søndag
Kl.11.00 - 15.00

Vi støtter