Se vores åbningstider i påsken her

FORSIKRING

De bedte forsikringsbetingelser

Når du køber bil, er det lovpligtigt at tegne en ansvarsforsikring, der dækker eventuelle uheld og skader, som er forvoldt af din bil på en tredjeparts ejendele eller person. Selvom det ikke er lovpligtigt, anbefaler vi altid at du tegner en kombineret ansvars- og kaskoforsikring i forbindelse med dit bilkøb. Så er du nemlig også dækket hvis der forekommer skader på din egen bil, og du er 100% dækket uanset hvad der sker. Du kan hos Per Christensen Automobiler, gennem vores samarbejdspartnere, tegne din forsikring i forbindelse med dit bilkøb, så du kan køre uden nogen bekymringer.

Vi er medlemmer af både Sønderjysk Forsikring og AutoBranchen Danmark, som har indgået samarbejdsaftaler med hhv. ASG Care Forsikring og Gjensidige.

ASG Care Forsikring

Har du nogensinde været i en situation hvor du har haft brug for din forsikring og tænker ‘åh nej, er jeg dækket af dette?’. Hos ASG Care kan du være fri for denne bekymring. Med denne forsikring er du nemlig rigtig dækket og danner de bedste rammer for din køreoplevelse. Skulle uheldet være ude, vil de hurtigt sørge for at du trygt kommer på vejene igen. Med ASG Care investerer du i en sikker bilforsikring, med gode dækninger hvor du hurtigt bliver forsikret, uden frustrationer og til en fordelagtig pris.

ASG Care tilbyder priser fra 287 kr./md. og inkluderer ansvars- og kaskoforsikring, førerulykkesforsikring, fri kilometer og frit værkstedsvalg. Du får samtidig muligheden for at tilkøbe vejhjælp og selvrisikodækning.

Læs mere om ASG Care Forsikring her.

Gjensidige

Med Gjensidige kan du blive superelitebilist fra dag ét! Hvis du er fyldt 25 år og kan påvise 3 års skadefri kørsel, bliver du automatisk tildelt rollen superelitebilist, hvilket betyder at du får en lavere pris.

Rammer uheldet dig, vil Gjensidige håndtere din sag hurtigt, så du igen kan komme ud på vejen. 9 ud af 10 bilskader der bliver anmeldt online, bliver netop behandlet inden for 24 timer. Baseret på dit kørselsbehov, har du mulighed for at tilvælge fri kilometer eller kilometerbegrænsning. Fri kilometer er for dig der kører mere end 50.000 km om året. Og eller har du mulighed for at vælge fra 5.000 km. op til 50.000 km.

Gjensidige forsikring inkluderer ansvars- og kaskoforsikring. Du får samtidig muligheden for at tilkøbe friskadedækning, førerpladsdækning, glas Plus, lånebil Plus, ung fører og vejhjælp.

Læs mere om Gjensidige forsikring her.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf. 44 91 19 03 eller skriv til os herunder.

....

Åbningstider

Påsken 2024

25. marts
26. marts
27. marts
28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april

10:00 – 17:30
10:00 – 17:30
10:00 – 17:30
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
11:00 – 15:00

Finansieringsforespørgsel

Book prøvetur

Beregn byttepris