2 måneder siden

Vi har lige nu et stort udvalg af flotte elbiler! ⚡️Se med her! ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

3 måneder siden

Kære kunderI denne uge har vi internt kursus, hvilket medfører ændrede åbningstider:Torsdag d. 8/9: 09:30-15:00Fredag d. 9/9: LukketSøndag d. 11/9: 11:00-15:00På gensyn! 🚗 ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

9 måneder siden

🙏 En lille solstrålehistorie midt i krisen I sidste uge forærede vi en 7 sæders bil til Jacob, som ville køre til den polsk/ukrainske grænse, for at hjælpe flygtninge til Danmark. Vi har løbende fået opdateringer fra ham, og vi har fået lov til at dele det med jer: I søndags kørte de afsted i 2 biler. Jacobs børn havde pyntet bilen fint med det ukrainske flag 🇺🇦De havde fået kontakt til i alt 5 voksne og 4 børn, som de ville hjælpe til Danmark.Da de ankom i Polen, var der kø fra begge sider af grænsen. Men natten til torsdag skete det endelig. Familierne havde passeret grænsen, og de kunne endelig blive samlet op. Turen gik direkte til McDonald's i Polen, og i dag rammer de altså den danske grænse. 🇩🇰🇺🇦 Og så starter arbejdet med at finde hjem og møbler til familierne. Tusind tak for delingerne af det oprindelige opslag, det har helt sikkert været med til at finde den rette person, at give bilen til. Og tusind tak til Jacob og hans familie ⭐️ ... Se mereSe mindre
Se på Facebook
 • Pc Underside

Forsikring

Når du køber bil, er det lovpligtigt at tegne en ansvarsforsikring, der dækker eventuelle uheld og skader, som er forvoldt af din bil på en tredjeparts ejendele eller person. Vi anbefaler altid, at du tegner en kombineret ansvars- og kaskoforsikring i forbindelse med dit bilkøb. En kaskoforsikring dækker nemlig skader på din egen bil, så du er fuldt dækket uanset hvad. Derfor tilbyder Per Christensen Automobiler, at du tegner forsikring gennem os, samtidig med at du køber bil. Vi har valgt to af markedets bedste bilforsikringer for brugte biler

ABC Forsikring

Du kan tegne en ABC forsikring, hvis din bil er op til 6-7 år gammel. Det er en god og dækkende forsikring, der tilbyder både fast præmie ved opstået skade, faldende selvrisiko over tid samt mulighed for at forsikre eventuelt ekstraudstyr. Du kan desuden tilkøbe vejhjælp som separat ekstramodul. Forsikringen indeholder fri kilometer og indeholder både ansvar- og kaskoforsikring. Et godt valg til dig, der er førstegangskøber og ønsker en billig og dækkende forsikring på din nye, brugte bil.

Mondux

Mondux tilbyder en særdeles billig forsikring. Forsikringen kan i reglen tegnes, hvis du er over 24 år, men er du over 30 år og har haft 3 års skadefri kørsel, er der en del ekstra at spare. Selvrisikoen er på 5.000 kr., og forsikringen indeholder både lovpligtig ansvarsforsikring og kasko. Fri kilometer og trækkrog er indkluderet, og du kan tilkøbe vejhjælp for 399 kr. om året. Har du allerede en forsikring hos et andet selskab, bliver din optjente anciennitet medregnet hos Mondux. Jo flere år, du har haft forsikring og kørt skadefrit, jo billigere bliver forsikringen. Mondux fastsætter desuden forsikringspræmien ud fra det, din bil ville have kostet som fabriksny, samt ud fra hvor mange hestekræfter bilen har.

Mulighed for op til 24 måneders garanti

Du har som kunde hos os mulighed for at få op til 24 måneders garanti via CarGarantie®. Med en CarGarantie® er du sikret mod dyre reparartionsomkostninger, og alt efter hvor godt du vælger at blive dækket ind, sikrer CarGarantie® dig mod de værste økonomiske overraskelser. Læs mere her

Er du i tvivl om, hvilken forsikring der passer bedst til din biltype og generelle situation, står vi hos Per Christensen Automobiler selvfølgelig klar med råd og vejledning.

 • Personbiler

  Personbiler

  Vi har personbiler til ethvert formål og til enhver smag. Hvad end du er på jagt efter en lækker sportsvogn eller en praktisk familiebil, har vi den rette model til dig.

  Se mere

 • Varebiler

  Varebiler

  På jagt efter en firmabil, der både kan tilfredsstille chefens og medarbejdernes behov? Hos Per Christensen Automobiler tilbyder vi et stort udvalg af mærker og modeller.

  Se mere

 • Fordele

  Fordele

  Vi tilbyder dig mere sikkerhed, ekstra garantier og et bredt biludvalg. Per Christensen Automobiler hjælper også med finansiering og forsikring af din fremtidige bil. Se dine fordele her.

  Se mere

  Fordele ved Per Christensen Automobiler

  Ved køb af bil hos Per Christensen Automobiler opnår du en masse fordele.

  • Vi har mange års erfaring i bilbranchen
  • Vi tilbyder mange forskellige finansieringsmuligheder
  • Vores søgeagent gør det let at finde din drømmebil
  • Alle biler bliver klargjort og gennemtestet på vores eget værksted i Rødovre

  Med vores mangeårige erfaring og vores store og velfungerende værksted, er vi sikre på, at vi kan finde drømmebilen til dig.

  Læs mere

  Info

  Per Christensen Automobiler
  Slotsherrensvej 361
  2610 Rødovre
  CVR: 16957895

  4491 1903
  info@pc-auto.dk
  Klik for bankoplysninger
  NB: Vi tager forbehold for tastefejl

  Åbningstider

  Mandag - Fredag
  Kl.09:30 - 17.30

  Lørdag
  Lukket

  Søndag
  Kl.11.00 - 15.00

  Vi støtter