Vi holder åbent fra 10.00-15.00 på onsdag, Grundlovsdag

OM OS

Per Christensen Automobiler

Per Christensen Automobiler blev grundlagt i 1990, hvor vi startede en lille beskeden butik med 10 biler på islevbrovej i Rødovre. Vi baserer vores forretning på at sælge kvalitetsbiler til en støt voksende kundekreds. Sidenhen tog forretningen for alvor fat blandt de danske bilejere, og i 2002 flyttede vi lokaler til Slotsherrensvej 361, hvor vi i dag har alt under ét tag. Her ligger både vores salgsafdeling, værksted, klargøring og legerum til børnene. I dag vi sælger mere end 750 biler om året.
Vi gør meget ud af at finde den helt rette bil til kundernes ønsker og behov ned til mindste detalje. Derfor har vi altid mindst 65 biler på lager, så findes alt fra mindre kompakte biler til premiumbiler.

Vi sælger og markedsfører kun biler vi 100% selv kan stå inde for, i bedste kvalitet. Samtidig klargør vi selv alle bilerne, så du får den i bedst mulige stand. Vi lægger stor vægt på at yde markedets bedste service, og vores ambition, altid at kunne levere brugte biler i absolut topklasse til en særdeles konkurrencedygtig pris. Vores mål er at kunderne anser os som værende de bedste og billigste i branchen.

Udover at levere kvalitetsbiler til gode priser, lægger vi vægt på at møde vores kunder i øjenhøjde, og yde den bedste service. Derfor er vi altid klar til at rådgive og vejlede til kunder der ønsker finansieringsløsninger til vores biler. Vi tilbyder fleksible finansieringsmuligheder, når du handler bil hos os. Vores samarbejdsaftaler med Santander, AL Finans, FCA Capital og Nordania giver os mulighed for at være fleksible og tilbyde markedets laveste renter. Ønsker du at indkludere din nuværende bil i handlen, giver vi selvfølgelig også et attraktivt tilbud på den.

Er du i tvivl om hvilken bil der passer til din nuværende situation og behov? Du er velkommen til at kigge forbi til en kop kaffe og snak om biler. Eller kontakt på +45 44 91 19 03.

1990: en stolt Per åbner sin første butik i Islev

Kig indenfor hos Per Christensen Automobiler

Mød vores medarbejdere

Åbningstider

Pinse 2024

Søndag d. 19. maj
Mandag d. 20. maj

Lukket
11:00 – 15:00

Finansieringsforespørgsel

Book prøvetur

Beregn byttepris