Vi holder åbent fra 10.00-15.00 på onsdag, Grundlovsdag

EL- / HYBRIDBILER

Fremtidens bil er elektrisk

Hos Per Christensen Automobiler følger vi godt med i markedets trends og tendenser, og derfor har vi bred viden om diverse mærker og modeller på det grønne marked. Vi forsøger altid at have minimum 40 el -og hybridbiler på lager. Finder du ikke det, du søger, er du velkommen til at ringe for at høre, hvad vi har på vej ind.

Overvejer du en el-/hybridbil?

Fremtidens bil er elektrisk, og der findes klare fordele ved elbiler. Elbiler er ikke kun mere miljøvenlige end benzin-/dieselbiler og nedsætter luftforureningen, de er også billigere i drift – både at lade og vedligeholde.
Der er de seneste år blevet indsat tusindvis af ladestandere rundt omkring i landet, så der er rig mulighed for at lade din elbil op. Det kan naturligvis være nemmere at finde en ladestander i byerne, og lidt længere mellem standene i landområder. Det er dog også muligt at lade op derhjemme. Elbiler er derfor også blevet en del mere fleksible.

Selvom elbiler som regel er lidt dyrere at købe end benzinbiler, er det i det lange løb en billigere investering. De ekstra omkostninger bliver vejet op med lavere driftsomkostninger. FDM’s undersøgelse viser at elbiler og plug-in hybrid biler er billigere end benzin-/dieselbiler i bilens levetid.

Rækkevidden for elbiler er også blevet markant bedre de seneste år. Afhængigt af mærke, model, størrelse og kørestil kan elbiler køre mellem 200-600 kilometer på en opladning. Den danske bilist kører i gennemsnit 39 kilometer om dagen.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf. 44 91 19 03 eller skriv til os herunder.

Åbningstider

Pinse 2024

Søndag d. 19. maj
Mandag d. 20. maj

Lukket
11:00 – 15:00

Finansieringsforespørgsel

Book prøvetur

Beregn byttepris