2 måneder siden

Vi har lige nu et stort udvalg af flotte elbiler! ⚡️Se med her! ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

3 måneder siden

Kære kunderI denne uge har vi internt kursus, hvilket medfører ændrede åbningstider:Torsdag d. 8/9: 09:30-15:00Fredag d. 9/9: LukketSøndag d. 11/9: 11:00-15:00På gensyn! 🚗 ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

9 måneder siden

🙏 En lille solstrålehistorie midt i krisen I sidste uge forærede vi en 7 sæders bil til Jacob, som ville køre til den polsk/ukrainske grænse, for at hjælpe flygtninge til Danmark. Vi har løbende fået opdateringer fra ham, og vi har fået lov til at dele det med jer: I søndags kørte de afsted i 2 biler. Jacobs børn havde pyntet bilen fint med det ukrainske flag 🇺🇦De havde fået kontakt til i alt 5 voksne og 4 børn, som de ville hjælpe til Danmark.Da de ankom i Polen, var der kø fra begge sider af grænsen. Men natten til torsdag skete det endelig. Familierne havde passeret grænsen, og de kunne endelig blive samlet op. Turen gik direkte til McDonald's i Polen, og i dag rammer de altså den danske grænse. 🇩🇰🇺🇦 Og så starter arbejdet med at finde hjem og møbler til familierne. Tusind tak for delingerne af det oprindelige opslag, det har helt sikkert været med til at finde den rette person, at give bilen til. Og tusind tak til Jacob og hans familie ⭐️ ... Se mereSe mindre
Se på Facebook
 • Pc Underside

Finansiering

FINANSIERING AF BILKØB

Få de bedste lånebetingelser i forbindelse med dit bilkøb hos Per Christensen Automobiler. Vi tilbyder konkurrencedygtige billån med særdeles fordelagtige betingelser.

Vi samarbejder med Santander og AL-Finans.

Vores priser på køb af biler er altid yderst konkurrencedygtige – derfor kan vi også formidle finansiering af købet, uden at du skal igennem en omstændig ansøgningsproces. Hos os kan du få hurtigt svar på din ansøgning – det tager typisk kun 5 minutter inklusiv dokumentudskrivning. Vi har samarbejdsaftaler med både AL-Finans og Santander og kan derfor tilbyde dig lån til favorable priser – nemt og hurtigt. Du får bedre vilkår ved at optage lånet gennem os, og du kan vælge mellem et lån med 20% i udbetaling eller blancolån med tryghedsforsikring.

LÅN MED 20% I UDBETALING

Hvis du ønsker at finansiere din bil med et lån, kan du betale 20% af bilens værdi som udbetaling og derefter vælge mellem to lave lånerenter:

En variabel rente fra 1,99%
En fast rente fra 2,75%

BLANCOLÅN

Et blancolån er et lån uden udbetaling. Gennem Santander tilbyder vi et blancolån med en variabel rente fra 5,49%. Hvis du søger om et blancolån skal du blot dokumentere din årsindkomst, boligsituation og lignende.
Tag en snak med os om et blancolån. Vi kan fortælle dig mere om, hvordan du får et lån og vi kan også give dig et fornuftigt bud på din nuværende bil, hvis du vil sælge den.

SAFE FORSIKRING HOS SANTANDER

Uanset lånetype hos Santander kan du tilvælge en SAFE forsikring. Hvis du opretter en SAFE forsikring samtidig med at du optager et lån hos Santander Bank gennem os, er du sikret fortsat at kunne betale af på lånet, selvom uheldet skulle være ude og du kommer ud for en nedgang i dit indtægtsniveau på grund af eksempelvis afskedigelse eller længerevarende sygdomsforløb. Ved at tegne en SAFE forsikring sikrer du, at der bliver afdraget på lånet uanset hvad, da forsikringen dækker den månedlige ydelse inklusiv renter i op til et år ad gangen, hvis alvorlige omstændigheder som fyring, sygdom eller ulykke skulle forhindre, at du selv kan betale af på lånet som planlagt. I tilfælde af dødsfald vil forsikringen desuden indfri lån på op til 750.000 kr.

ØKONOMISIKRING HOS AL-FINANS

Har du overvejet hvad der vil ske med din økonomi, hvis du pludselig mister din faste indkomst grundet arbejdsløshed eller sygdom?

Bilen bringer os fra A til B. Vi bruger den når vi tager på arbejde, vi kører ungerne til og fra skole, fritidsaktiviteter og til kammerater. Vi bruger den når vi skal på ferie og når vi besøger venner og bekendte.

Som medlem af en A-kasse, har du mulighed for at få dagpenge, hvis du mister dit arbejde eller sygedagpenge, hvis du bliver sygemeldt i en længere periode, men de fleste går væsentligt ned i indtægt og nogle har ikke mulighed for at beholde deres bil.

Du opnår følgende fordele ved Økonomisikring:
Ufrivillig arbejdsløs (kun lønmodtagere)
– dækning af mdl. låneydelse op til kr. 13.000,- i 12 mdr. (i alt 36 mdr.)

Midlertidig uarbejdsdygtig
– dækning af mdl. låneydelse op til kr. 13.000,- i 12 mdr. (i alt 36 mdr.)

Hospitalsindlæggelse (kun selvstændige eller pensionister)
– dækning af mdl. låneydelse op til kr. 13.000,- i 12 mdr. (i alt 36 mdr.)

Dødsfald – indfrielse af restgæld (max kr. 750.000,-)

 • Personbiler

  Personbiler

  Vi har personbiler til ethvert formål og til enhver smag. Hvad end du er på jagt efter en lækker sportsvogn eller en praktisk familiebil, har vi den rette model til dig.

  Se mere

 • Varebiler

  Varebiler

  På jagt efter en firmabil, der både kan tilfredsstille chefens og medarbejdernes behov? Hos Per Christensen Automobiler tilbyder vi et stort udvalg af mærker og modeller.

  Se mere

 • Fordele

  Fordele

  Vi tilbyder dig mere sikkerhed, ekstra garantier og et bredt biludvalg. Per Christensen Automobiler hjælper også med finansiering og forsikring af din fremtidige bil. Se dine fordele her.

  Se mere

  Fordele ved Per Christensen Automobiler

  Ved køb af bil hos Per Christensen Automobiler opnår du en masse fordele.

  • Vi har mange års erfaring i bilbranchen
  • Vi tilbyder mange forskellige finansieringsmuligheder
  • Vores søgeagent gør det let at finde din drømmebil
  • Alle biler bliver klargjort og gennemtestet på vores eget værksted i Rødovre

  Med vores mangeårige erfaring og vores store og velfungerende værksted, er vi sikre på, at vi kan finde drømmebilen til dig.

  Læs mere

  Info

  Per Christensen Automobiler
  Slotsherrensvej 361
  2610 Rødovre
  CVR: 16957895

  4491 1903
  info@pc-auto.dk
  Klik for bankoplysninger
  NB: Vi tager forbehold for tastefejl

  Åbningstider

  Mandag - Fredag
  Kl.09:30 - 17.30

  Lørdag
  Lukket

  Søndag
  Kl.11.00 - 15.00

  Vi støtter