Vi holder åbent fra 10.00-15.00 på onsdag, Grundlovsdag

Finansiering

De bedste lånebetingelser

Få de bedste lånebetingelser i forbindelse med dit bilkøb hos Per Christensen Automobiler. Vi tilbyder markedets laveste renter, og særdeles fordelagtige betingelser. Vi samarbejder med de største og mest erfarne finansieringsselskaber inden for billån, og du kan derfor trygt vælge en finansieringsløsning gennem os. Vi har samarbejdsaftaler med Santander Consumer Bank, AL Finans, FCA Capital og Nordania.

Ansøgningsprocessen er nem og hurtig – du får typisk svar på din ansøgning inden for 5 minutter, inklusiv dokumentudskrivning. Du vælger selv om du vil optage et lån med 20% i udbetaling eller blancolån med tryghedsforsikring.

Santander Consumer Bank

Når det angår billån, er Santander førende på det danske marked. Du er derfor sikret nogle af de bedste lånevilkår og mest konkurrencedygtige priser. Du får muligheden for at låne med en variabel eller fast rente, og du bevarer samtidig dine lånemuligheder i banken.

Udover markedets laveste rente, tilbyder Santander også blancolån (et lån uden udbetaling).
Som tillæg til din finansieringsløsning, kan du gennem Santander tilvælge SAFE forsikring. Du får en mere bekymringsfri hverdag. SAFE forsikringen dækker nemlig dine afdrag på billånet, hvis du oplever nedgang i indkomsten ved at blive arbejdsløs eller syg.

Læs mere om Santanders lånemuligheder her.

AL Finans

AL Finans har eksisteret siden 1935, og med deres mere end 80 års erfaring på bagen, kan du trygt vælge at finansiere din bil med en løsning fra AL Finans. De tilbyder fordelagtige finansieringsløsninger, og har specialiseret sig inden for billån.

Du får også mulighed for at tilvælge ØkonomiSikring hos AL Finans. ØkonomiSikring er et til tilkøbsprodukt til din finansering af bilen, og dækker over den månedlige ydelse hvis du skulle blive ufrivilligt arbejdesløshed eller ramt af sygdom. ØkonomiSikring dækker den månedlige låneydelse (max. 13.000 kr.) i 12 mdr. (i alt 36 mdr.).

Læs mere om AL Finans lånemuligheder her.

Nordania

Nordania Finans er en division af Danske Bank specialiseret i billån og privatleasing. Organisationen opererer som en virksomhed med egen salgsorganisation og stabsfunktioner.

Forretningen er dog kendetegnet af et tæt og velfungerende samarbejde med Danske Bank. Du får mulighed for at vælge mellem fast eller variabel rente. Hos Nordania har du også mulighed for at indbetale ekstra, og omlægge lånet uden meromkostninger.

Læs mere om Nordania Finans lånemuligheder her.

FCA Capital

Billån hos FCA Capital er nemt og hurtigt. Du slipper for lange og kedelige møder med banken, og får med garanti tilbudt en lavere rente. Jo længere tid du vælger at afdrage dit lån over, jo lavere rente.

Hos FCA Capital har du mulighed for løbetid på 8 år! Hos FCA Capital har du også mulighed for at vælge mellem fast eller variabel rente, og hvis økonomien er til det, mulighed for lån uden udbetaling.

Læs mere om AL Finans lånemuligheder her.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf. 44 91 19 03 eller skriv til os herunder.

....

Åbningstider

Pinse 2024

Søndag d. 19. maj
Mandag d. 20. maj

Lukket
11:00 – 15:00

Finansieringsforespørgsel

Book prøvetur

Beregn byttepris