Vi holder åbent fra 10.00-15.00 på onsdag, Grundlovsdag

GARANTI

Tryghed under bilkøb

Hos Per Christensen Automobiler er vores primære mål kundernes tryghed og sikkerhed. Derfor har vi indgået samarbejde med CarGarantie og ETU, så når du handler med os, har du rig mulighed for at køre bekymringsfrit. Selvom vi 100% kan stå inde for vores biler, og altid afleverer en topklargjort bil, kan der alligevel opstå uforventede reparationsomkostninger der kan slide på budgettet. Hvis du ønsker at tilkøbe kombineret ansvars- og kaskoforsikringer for ekstra sikkerhed, er der også rig mulighed for det.

Er du i tvivl om, hvilken forsikring der passer bedst til din biltype og generelle situation, står vi hos Per Christensen Automobiler selvfølgelig klar med råd og vejledning.

CarGarantie

Med CarGarantie er du beskyttet mod de værste økonomiske overraskelser, så du trygt kan køre din nye bil. Som en af de førende forsikringsspecialister i Europa, 50 års erfaring og samarbejde med mere end 23.000 kvalificerede bilforhandlere, er CarGaranties bestræbelser rettet mod at give bilforhandlere og deres kunder succes.

Hvis uheldet er ude, så henvender du dig bare til Per Christensen Automobiler. Vi hjælper med skaden og reparerer på vores værksted. Hvis du ikke er lige i nærheden af vores værksted, kan reparationen udføres på ethvert kvalitetsværksted i hele Europa.

Omfanget af forsikringen tilbyder fire dækningsniveauer:

Læs mere om CarGarantie forsikring her

ETU - bilejerskifteforsikring

Med en bilejerskifteforsikring fra ETU skal du aldrig igen bekymre dig om store uforudsete reparationsomkostninger. Nyere biler indeholder mere end 20.000 avancerede elektroniske og mekaniske elementer. Nogle dyrere end andre. En skade på disse komponenter kan blive meget dyre og give en ubehagelig regning.

Med en bilejerskifteforsikring fra ETU undgår du denne bekymring da den opfylder alle kravene til din tryghed. Du tegner forsikringen samtidig med du handler bil hos os.

Omfanget af forsikringen tilbyder seks dækningsniveauer:

Læs mere om ETU bilejerskifteforsikring her

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf. 44 91 19 03 eller skriv til os herunder.

....

Åbningstider

Pinse 2024

Søndag d. 19. maj
Mandag d. 20. maj

Lukket
11:00 – 15:00

Finansieringsforespørgsel

Book prøvetur

Beregn byttepris