Vi holder åbent fra 10.00-15.00 på onsdag, Grundlovsdag

Find din drømmebil med vores søgeagent

Der er stor forskel på, hvordan drømmebilen ser ud den enkelte person. For nogen, skal den kunne køre langt på literen, for andre er komfort og den nyeste teknologi alfa omega, og for andre skal bilen være så billig i drift som muligt. En bil er en stor investering, og derfor er det vigtigt at træffe den rigtige beslutning – første gang. Hvis du går og drømmer om den helt rigtige bil, er der god hjælp at hente hos Per Christensen Automobiler. Der er et hav af muligheder, når det kommer til biler, og det store udvalg kan være svært at overskue. Vores søgeagent hjælper dig dog til at finde den helt rigtige bil til lige netop dig.

Vores effektive søgeagent

Hvis du gerne vil købe en brugt bil, er vores effektive søgeagent et oplagt redskab til at finde den helt rigtige. Vores søgeagent gør det hurtigt og nemt for dig at finde det helt rigtige ud fra dine ønsker og behov. Med vores søgeagent kan du søge efter specifikke modeller og mærker og lade søgeagenten varetage søgearbejdet for dig. Når vi har en bil, der matcher dine ønsker, vil du få besked direkte. Vi får årligt over 800 biler igennem vores forretning, og vi har derfor et rigtigt stort udvalg af forskellige biler til ethvert behov.
Hvis du vil finde en bil er alt, hvad du skal gøre at udfylde vores søgeagent med fabrikant og model. Så tager vi os af resten. Vi kontakter dig, så snart vi har fundet et godt udvalg af biler, som lever op til dine ønsker. Det er nemt og hurtigt, og oprettelsen er helt gratis.

Få professionel rådgivning og vejledning

Når det kommer til en ny bil, kan der være mange kriterier, der skal være opfyldt, og man kan have ønsker og behov, som er vigtige for en. Derfor kan den helt rigtige hjælp og rådgivning være meget vigtig for at træffe det rigtige valg. Hos Per Christensen Automobiler har du både gode muligheder for at få den service, vejledning og rådgivning, du har brug for for at finde din drømmebil. Vi har mere end 25 års erfaring i bilbranchen, og vi har en stor viden om og erfaring med køb, salg og reparation af brugte biler. Derfor kan vi give dig den helt rigtige rådgivning og vejledning. Vi kan stå inde for kvaliteten af de biler, du kan købe hos os, og vi sørger for, at alle biler er gennemtestet og i flot stand, når du køber en brugt bil hos os. Du kan derfor trygt sætte dig bag rattet og nyde din nye bil.

Hos Per Christensen Automobiler tager vi os god tid til den enkelte af vores kunder, og vi tager gerne en god snak med dig om dine ønsker til en brugt bil. Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål, vejledning, tilbud eller andet.

Læs også

Åbningstider

Pinse 2024

Søndag d. 19. maj
Mandag d. 20. maj

Lukket
11:00 – 15:00

Finansieringsforespørgsel

Book prøvetur

Beregn byttepris