Vi holder åbent fra 10.00-15.00 på onsdag, Grundlovsdag

Køb af brugt bil – her er fordelene

Hvis du overvejer at købe en bil, er der mange fordele ved at købe den brugt. En ny bil kan hurtigt miste værdi, og der kan derfor være mange penge at spare ved at købe en brugt. En bil er en stor investering, men du kan mange gange få rigtigt meget for pengene, hvis du vælger at købe en brugt bil frem for en ny.

Det kan især være en god investering at købe en brugt bil, hvis du har kig på en dyrere en af slagsen. Her kan markedet nemlig hurtigt presse bilen ned i pris, så du kan få en bil med god komfort og lækkert udstyr til rimelige penge. Mange prioriterer at købe en bil, som har ekstraudstyr og ekstra komfort end en bil, de ville kunne købe fra ny.

En ny bil taber hurtigt værdi

En ny bil vil have tabt mere værdi efter et par års brug end en brugt bil vil, så hvis du overvejer at sælge din bil igen efter nogle år, kan det også bedst betale sig at købe en brugt bil.

Der er i dag så mange gode brugte biler på markedet, at det mange gange bedst kan betale sig at vælge en brugt bil. Der findes et stort udvalg at brugte biler, som er yderst vedligeholdt og dermed har mange gode år tilbage. Hvis du gerne vil have en bil, som er i fin stand, og som ser ud som ny, er der derfor mange gode muligheder, selvom det er en brugt bil.

Hvis du ikke har brug for at køre mange kilometer om året, så er der også mange fordele i at vælge en brugt bil.
Sikkerheden er en vigtig faktor for de fleste, når de overvejer at købe en brugt bil. Hos Per Christensen Automobiler er netop kvalitet og sikkerhed i fokus, og vi sætter en ære i udelukkende at levere biler af en høj kvalitet, som vi kan stå inde for. Hos Per Christensen kan vi stå inde for kvaliteten af de biler, du kan købe hos os, og vi sørger for, at alle biler er gennemtestet og i flot stand inden de bliver sat til salg.

Hvis du overvejer at købe en brugt bil, er du altid velkommen til at kontakte Per Christensen Automobiler. Vi tager gerne en uforpligtende samtale med dig, hvor vi kan høre om dine behov og fortælle dig mere om dine muligheder for at finde den helt rigtige brugte bil.

Læs også

Åbningstider

Pinse 2024

Søndag d. 19. maj
Mandag d. 20. maj

Lukket
11:00 – 15:00

Finansieringsforespørgsel

Book prøvetur

Beregn byttepris