UNDGÅ VENTETIDEN!Køb din nye Skoda Enyaq iV 80 Plus hos os og få hurtig levering.2021 modeller, proppet med udstyr og meget få KM på tælleren🤩Læs mere her: pc-auto.dk/el-hybridbil/ ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

3 måneder siden

Per Christensen Automobiler's cover photo ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

5 måneder siden

Kære kunderButikken er åben i dag til kl. 17.30 🤩Så brug din fridag fornuftigt, og kom og kig på bil 🚗 ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

5 måneder siden

Fantastiske nyheder fra værkstedet! Chris har afsluttet sin svendeprøve med et flot 12 tal, og kan nu kalde sig Automekaniker 🥳Det betyder at han er tilbage på værkstedet, og vi har masser af tider til at reparere eller servicere din bil til yderst gode priser. Kontakt værkstedet på mail: service@pc-auto.dk eller telefon 31271120 ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

Gode råd til dig der skal købe bil

Hvis du skal ud og investere i en bil, er der flere ting, der er gode at være opmærksomme på. At købe en bil er en stor investering, og det er især vigtigt at købe den helt rigtige bil, hvis den skal bruges meget i hverdagen. Der er ikke mindst mange vigtige økonomiske grunde til at vælge den rigtige bil, da man på den måde undgår uforudsete omkostninger.

Ny bil

Hvis du køber en bil fra ny, er det en god idé at tage en prøvetur i den. Dette er den bedste måde at fornemme, hvordan bilen er at sidde i og køre i, og om den passer til dine behov. Her kan du mærke bilens rummelighed, køreevner, og komfort, og du vil hurtigt kunne finde ud af, om det er det rigtige valg for dig. Det er en god idé at tage en god tur, hvor du både kommer forbi befærdede veje i byen, og hvor du kan køre hurtigt på en motorvej. Her kan du for eksempel mærke bilens trækkraft og høre, hvor meget støj bilen laver. Det er være meget forskelligt fra bil til bil, og her kan en god prøvetur fortælle meget om bilens tilstand og kvalitet. Det er faktisk en god idé at tage en prøvetur på en times tid, da det er her, du først vil kunne begynde at mærke, hvordan bilen er at sidde i og hvordan bilen er at køre. Forsøg dig også med nogle forskellige parkeringer for at vurdere bilens blinde vinkler og udsyn.

Brugt bil

Hvis det er en brugt bil, du vælger at købe, er det en god idé først og fremmest at tjekke, om der skulle være en restgæld i bilen. Her kan du bruge Tinglysningens hjemmeside, hvor du kan slå bilen op med stelnummeret. Her kan du få alle nødvendige oplysninger om bilen, og det kan hjælpe dig til at undgå at gøre et dårligt køb, hvor du måske får uforudsete omkostninger og udgifter.

Når du køber en ny, brugt bil, er det generelt vigtigt at tjekke sikkerheden på bilen. Hos Per Christensen Automobiler er netop sikkerhed og kvalitet i fokus, og vi sætter en ære i udelukkende at levere biler, som vi kan stå inde for. Hos Per Christensen sørger vi for, at alle biler er gennemtestede og i flot stand, når du modtager den. Du kan derfor trygt sætte dig bag rattet og nyde din nye bil, når du køber en bil hos os.

Når det kommer til køb af en brugt bil, er det generelt vigtigt at føle sig tryg ved sælgeren. En ordentlig og professionel sælger, som kan give en god og troværdig service og rådgivning vil i høj grad øge chancen for, at du gør et godt køb, som du bliver glad for.

Hvis du overvejer at købe en brugt bil, er du altid velkommen til at kontakte Per Christensen Automobiler. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig, hvor vi kan høre om dine ønsker og behov, og hvor vi kan fortælle dig mere om dine muligheder for at finde den helt rigtige bil.

Fordele ved Per Christensen Automobiler

Ved køb af bil hos Per Christensen Automobiler opnår du en masse fordele.

  • Vi har mange års erfaring i bilbranchen
  • Vi tilbyder mange forskellige finansieringsmuligheder
  • Vores søgeagent gør det let at finde din drømmebil
  • Alle biler bliver klargjort og gennemtestet på vores eget værksted i Rødovre

Med vores mangeårige erfaring og vores store og velfungerende værksted, er vi sikre på, at vi kan finde drømmebilen til dig.

Læs mere

Info

Per Christensen Automobiler
Slotsherrensvej 361
2610 Rødovre
CVR: 16957895

4491 1903
info@pc-auto.dk
Klik for bankoplysninger
NB: Vi tager forbehold for tastefejl

Åbningstider

Mandag - Fredag
Kl.09:30 - 17.30

Lørdag
Lukket

Søndag
Kl.11.00 - 15.00

Vi støtter