Kære kunderI denne uge har vi internt kursus, hvilket medfører ændrede åbningstider:Torsdag d. 8/9: 09:30-15:00Fredag d. 9/9: LukketSøndag d. 11/9: 11:00-15:00På gensyn! 🚗 ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

7 måneder siden

🙏 En lille solstrålehistorie midt i krisen I sidste uge forærede vi en 7 sæders bil til Jacob, som ville køre til den polsk/ukrainske grænse, for at hjælpe flygtninge til Danmark. Vi har løbende fået opdateringer fra ham, og vi har fået lov til at dele det med jer: I søndags kørte de afsted i 2 biler. Jacobs børn havde pyntet bilen fint med det ukrainske flag 🇺🇦De havde fået kontakt til i alt 5 voksne og 4 børn, som de ville hjælpe til Danmark.Da de ankom i Polen, var der kø fra begge sider af grænsen. Men natten til torsdag skete det endelig. Familierne havde passeret grænsen, og de kunne endelig blive samlet op. Turen gik direkte til McDonald's i Polen, og i dag rammer de altså den danske grænse. 🇩🇰🇺🇦 Og så starter arbejdet med at finde hjem og møbler til familierne. Tusind tak for delingerne af det oprindelige opslag, det har helt sikkert været med til at finde den rette person, at give bilen til. Og tusind tak til Jacob og hans familie ⭐️ ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

7 måneder siden

🔔 UPDATE: Vi får mange henvendelser om hjælp, vi er ved at danne os et overblik, og vi tager en beslutning i aften, med afhentning af bilen i morgen 🇺🇦 7-SÆDERS BIL FORÆRES VÆK TIL DEN RETTE PERSON 🇺🇦Kender du en, der vil tage turen til den polsk/ukrainske grænse, og hjælpe i den forfærdelige situation, som det ukrainske folk står i?Vi forærer denne VW Touran væk under betingelse af, at den bruges til humanitære formål ved Ukraine. Der er plads til at fragte seks passagerer væk, og/eller medbringe en masse nødhjælp derned.Bilen er synet og skal omregistreres og forsikres til den nye ejer. Vi leverer selvfølgelig bilen med fuld tank. Vi kræver dokumentation for at bilen bliver brugt til ovenstående formål i form af fotos. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

Køb af brugt bil – her er fordelene

Hvis du overvejer at købe en bil, er der mange fordele ved at købe den brugt. En ny bil kan hurtigt miste værdi, og der kan derfor være mange penge at spare ved at købe en brugt. En bil er en stor investering, men du kan mange gange få rigtigt meget for pengene, hvis du vælger at købe en brugt bil frem for en ny.

Det kan især være en god investering at købe en brugt bil, hvis du har kig på en dyrere en af slagsen. Her kan markedet nemlig hurtigt presse bilen ned i pris, så du kan få en bil med god komfort og lækkert udstyr til rimelige penge. Mange prioriterer at købe en bil, som har ekstraudstyr og ekstra komfort end en bil, de ville kunne købe fra ny.

En ny bil taber hurtigt værdi

En ny bil vil have tabt mere værdi efter et par års brug end en brugt bil vil, så hvis du overvejer at sælge din bil igen efter nogle år, kan det også bedst betale sig at købe en brugt bil.

Der er i dag så mange gode brugte biler på markedet, at det mange gange bedst kan betale sig at vælge en brugt bil. Der findes et stort udvalg at brugte biler, som er yderst vedligeholdt og dermed har mange gode år tilbage. Hvis du gerne vil have en bil, som er i fin stand, og som ser ud som ny, er der derfor mange gode muligheder, selvom det er en brugt bil.

Hvis du ikke har brug for at køre mange kilometer om året, så er der også mange fordele i at vælge en brugt bil.
Sikkerheden er en vigtig faktor for de fleste, når de overvejer at købe en brugt bil. Hos Per Christensen Automobiler er netop kvalitet og sikkerhed i fokus, og vi sætter en ære i udelukkende at levere biler af en høj kvalitet, som vi kan stå inde for. Hos Per Christensen kan vi stå inde for kvaliteten af de biler, du kan købe hos os, og vi sørger for, at alle biler er gennemtestet og i flot stand inden de bliver sat til salg.

Hvis du overvejer at købe en brugt bil, er du altid velkommen til at kontakte Per Christensen Automobiler. Vi tager gerne en uforpligtende samtale med dig, hvor vi kan høre om dine behov og fortælle dig mere om dine muligheder for at finde den helt rigtige brugte bil.

Fordele ved Per Christensen Automobiler

Ved køb af bil hos Per Christensen Automobiler opnår du en masse fordele.

  • Vi har mange års erfaring i bilbranchen
  • Vi tilbyder mange forskellige finansieringsmuligheder
  • Vores søgeagent gør det let at finde din drømmebil
  • Alle biler bliver klargjort og gennemtestet på vores eget værksted i Rødovre

Med vores mangeårige erfaring og vores store og velfungerende værksted, er vi sikre på, at vi kan finde drømmebilen til dig.

Læs mere

Info

Per Christensen Automobiler
Slotsherrensvej 361
2610 Rødovre
CVR: 16957895

4491 1903
info@pc-auto.dk
Klik for bankoplysninger
NB: Vi tager forbehold for tastefejl

Åbningstider

Mandag - Fredag
Kl.09:30 - 17.30

Lørdag
Lukket

Søndag
Kl.11.00 - 15.00

Vi støtter