UNDGÅ VENTETIDEN!Køb din nye Skoda Enyaq iV 80 Plus hos os og få hurtig levering.2021 modeller, proppet med udstyr og meget få KM på tælleren🤩Læs mere her: pc-auto.dk/el-hybridbil/ ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

3 måneder siden

Per Christensen Automobiler's cover photo ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

5 måneder siden

Kære kunderButikken er åben i dag til kl. 17.30 🤩Så brug din fridag fornuftigt, og kom og kig på bil 🚗 ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

5 måneder siden

Fantastiske nyheder fra værkstedet! Chris har afsluttet sin svendeprøve med et flot 12 tal, og kan nu kalde sig Automekaniker 🥳Det betyder at han er tilbage på værkstedet, og vi har masser af tider til at reparere eller servicere din bil til yderst gode priser. Kontakt værkstedet på mail: service@pc-auto.dk eller telefon 31271120 ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

Køb af brugt bil – her er fordelene

Hvis du overvejer at købe en bil, er der mange fordele ved at købe den brugt. En ny bil kan hurtigt miste værdi, og der kan derfor være mange penge at spare ved at købe en brugt. En bil er en stor investering, men du kan mange gange få rigtigt meget for pengene, hvis du vælger at købe en brugt bil frem for en ny.

Det kan især være en god investering at købe en brugt bil, hvis du har kig på en dyrere en af slagsen. Her kan markedet nemlig hurtigt presse bilen ned i pris, så du kan få en bil med god komfort og lækkert udstyr til rimelige penge. Mange prioriterer at købe en bil, som har ekstraudstyr og ekstra komfort end en bil, de ville kunne købe fra ny.

En ny bil taber hurtigt værdi

En ny bil vil have tabt mere værdi efter et par års brug end en brugt bil vil, så hvis du overvejer at sælge din bil igen efter nogle år, kan det også bedst betale sig at købe en brugt bil.

Der er i dag så mange gode brugte biler på markedet, at det mange gange bedst kan betale sig at vælge en brugt bil. Der findes et stort udvalg at brugte biler, som er yderst vedligeholdt og dermed har mange gode år tilbage. Hvis du gerne vil have en bil, som er i fin stand, og som ser ud som ny, er der derfor mange gode muligheder, selvom det er en brugt bil.

Hvis du ikke har brug for at køre mange kilometer om året, så er der også mange fordele i at vælge en brugt bil.
Sikkerheden er en vigtig faktor for de fleste, når de overvejer at købe en brugt bil. Hos Per Christensen Automobiler er netop kvalitet og sikkerhed i fokus, og vi sætter en ære i udelukkende at levere biler af en høj kvalitet, som vi kan stå inde for. Hos Per Christensen kan vi stå inde for kvaliteten af de biler, du kan købe hos os, og vi sørger for, at alle biler er gennemtestet og i flot stand inden de bliver sat til salg.

Hvis du overvejer at købe en brugt bil, er du altid velkommen til at kontakte Per Christensen Automobiler. Vi tager gerne en uforpligtende samtale med dig, hvor vi kan høre om dine behov og fortælle dig mere om dine muligheder for at finde den helt rigtige brugte bil.

Fordele ved Per Christensen Automobiler

Ved køb af bil hos Per Christensen Automobiler opnår du en masse fordele.

  • Vi har mange års erfaring i bilbranchen
  • Vi tilbyder mange forskellige finansieringsmuligheder
  • Vores søgeagent gør det let at finde din drømmebil
  • Alle biler bliver klargjort og gennemtestet på vores eget værksted i Rødovre

Med vores mangeårige erfaring og vores store og velfungerende værksted, er vi sikre på, at vi kan finde drømmebilen til dig.

Læs mere

Info

Per Christensen Automobiler
Slotsherrensvej 361
2610 Rødovre
CVR: 16957895

4491 1903
info@pc-auto.dk
Klik for bankoplysninger
NB: Vi tager forbehold for tastefejl

Åbningstider

Mandag - Fredag
Kl.09:30 - 17.30

Lørdag
Lukket

Søndag
Kl.11.00 - 15.00

Vi støtter