UNDGÅ VENTETIDEN!Køb din nye Skoda Enyaq iV 80 Plus hos os og få hurtig levering.2021 modeller, proppet med udstyr og meget få KM på tælleren🤩Læs mere her: pc-auto.dk/el-hybridbil/ ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

3 måneder siden

Per Christensen Automobiler's cover photo ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

5 måneder siden

Kære kunderButikken er åben i dag til kl. 17.30 🤩Så brug din fridag fornuftigt, og kom og kig på bil 🚗 ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

5 måneder siden

Fantastiske nyheder fra værkstedet! Chris har afsluttet sin svendeprøve med et flot 12 tal, og kan nu kalde sig Automekaniker 🥳Det betyder at han er tilbage på værkstedet, og vi har masser af tider til at reparere eller servicere din bil til yderst gode priser. Kontakt værkstedet på mail: service@pc-auto.dk eller telefon 31271120 ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

Find din drømmebil med vores søgeagent

Der er stor forskel på, hvordan drømmebilen ser ud den enkelte person. For nogen, skal den kunne køre langt på literen, for andre er komfort og den nyeste teknologi alfa omega, og for andre skal bilen være så billig i drift som muligt. En bil er en stor investering, og derfor er det vigtigt at træffe den rigtige beslutning – første gang. Hvis du går og drømmer om den helt rigtige bil, er der god hjælp at hente hos Per Christensen Automobiler. Der er et hav af muligheder, når det kommer til biler, og det store udvalg kan være svært at overskue. Vores søgeagent hjælper dig dog til at finde den helt rigtige bil til lige netop dig.

Vores effektive søgeagent

Hvis du gerne vil købe en brugt bil, er vores effektive søgeagent et oplagt redskab til at finde den helt rigtige. Vores søgeagent gør det hurtigt og nemt for dig at finde det helt rigtige ud fra dine ønsker og behov. Med vores søgeagent kan du søge efter specifikke modeller og mærker og lade søgeagenten varetage søgearbejdet for dig. Når vi har en bil, der matcher dine ønsker, vil du få besked direkte. Vi får årligt over 800 biler igennem vores forretning, og vi har derfor et rigtigt stort udvalg af forskellige biler til ethvert behov.
Hvis du vil finde en bil er alt, hvad du skal gøre at udfylde vores søgeagent med fabrikant og model. Så tager vi os af resten. Vi kontakter dig, så snart vi har fundet et godt udvalg af biler, som lever op til dine ønsker. Det er nemt og hurtigt, og oprettelsen er helt gratis.

Sådan gør du:

1. Tryk på “Vælg fabrikant” og træf dit valg. Tryk på “Tilføj model”, vælg gerne flere modeller.
2. Hvis du ønsker at fjerne en model, så bare klik på den. Så bliver den slettet igen
3. Udfyld din e-mailadresse og tryk “Tilmeld”

Nu har du registreret dit ønsker i vores database, og vi vil kontakte dig, så snart vi har fundet en bil, der matcher dine ønsker.

Få professionel rådgivning og vejledning

Når det kommer til en ny bil, kan der være mange kriterier, der skal være opfyldt, og man kan have ønsker og behov, som er vigtige for en. Derfor kan den helt rigtige hjælp og rådgivning være meget vigtig for at træffe det rigtige valg. Hos Per Christensen Automobiler har du både gode muligheder for at få den service, vejledning og rådgivning, du har brug for for at finde din drømmebil. Vi har mere end 25 års erfaring i bilbranchen, og vi har en stor viden om og erfaring med køb, salg og reparation af brugte biler. Derfor kan vi give dig den helt rigtige rådgivning og vejledning. Vi kan stå inde for kvaliteten af de biler, du kan købe hos os, og vi sørger for, at alle biler er gennemtestet og i flot stand, når du køber en brugt bil hos os. Du kan derfor trygt sætte dig bag rattet og nyde din nye bil.

Hos Per Christensen Automobiler tager vi os god tid til den enkelte af vores kunder, og vi tager gerne en god snak med dig om dine ønsker til en brugt bil. Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål, vejledning, tilbud eller andet.

Fordele ved Per Christensen Automobiler

Ved køb af bil hos Per Christensen Automobiler opnår du en masse fordele.

  • Vi har mange års erfaring i bilbranchen
  • Vi tilbyder mange forskellige finansieringsmuligheder
  • Vores søgeagent gør det let at finde din drømmebil
  • Alle biler bliver klargjort og gennemtestet på vores eget værksted i Rødovre

Med vores mangeårige erfaring og vores store og velfungerende værksted, er vi sikre på, at vi kan finde drømmebilen til dig.

Læs mere

Info

Per Christensen Automobiler
Slotsherrensvej 361
2610 Rødovre
CVR: 16957895

4491 1903
info@pc-auto.dk
Klik for bankoplysninger
NB: Vi tager forbehold for tastefejl

Åbningstider

Mandag - Fredag
Kl.09:30 - 17.30

Lørdag
Lukket

Søndag
Kl.11.00 - 15.00

Vi støtter