Se vores åbningstider i påsken her

VAREVOGNE TIL SALG

Her kan du købe brugte varevogne

Leder du efter en bil til dit firma med meget plads? Så er en brugt varevogn måske en god løsning. Hos Per Christensen Automobiler finder du et bredt udvalg af brugte varevogne til salg til fornuftige priser.

Se vores varevogne her »

 årevis har danskerne købt flere og flere brugte biler. Det samme gælder også for virksomheder. En brugt bil i god stand kan ofte holde i mange år og det er i de fleste tilfælde også en økonomisk fornuftig beslutning.

Vi kan hjælpe dig med at finde din fremtidige firmabil, som er i god stand, så du kan køre afsted på vegne af dine kunder med ro i maven.

Stort udvalg af brugte varevogne

Der er gode muligheder for, at du finde din varevogn hos os. Per Christensen Automobiler har et bredt udvalg af brugte varevogne til salg. Du kan finde kassevogne med fire eller fem døre, vælge mellem modeller fra Citroën, Peugeot, Opel og en lang række andre bilmærker og du kan vælge mellem biler i vidt forskellige prisklasser. Der er således lidt til enhver erhvervsdrivendes smag.

Vi har forhandlet brugte biler i mange år, og har sædvanligvis mange biler på lager. Du kan se vores udvalg ved at kigge forbi vores bilhus i Rødovre eller på vores hjemmeside.

Biler i god stand

Bare rolig. Det er ikke altid et sats, når du investerer i en brugt bil. Hos Per Christensen Automobiler har vi tilknyttet et serviceværksted, som sikrer dig, at din nye bil er i tip-top-stand, inden du bevæger dig ud på de asfalterede veje. Vi går op i tilfredse kunder. Af den grund sørger vi for, at vores brugte varevogne fungerer upåklageligt, inden vi sætter dem til salg. Når du handler hos os, kan du således, sætte dig bag rattet med ro i maven og smil på læben. Det håber vi på, at vi også får mulighed for at bevise over for dig.

Besøg os i Rødovre

Per Christensen Automobiler har drevet forretning i mere end 15 år i Rødovre. Du finder os helt præcist på Slotsherrensvej 361. Her kan vi vise vores udvalg af brugte varevogne til salg, og bruge vores ekspertise til at vejlede dig i forhold til dit køb.

Vi har åbent mellem kl. 10.00-17.30 i hverdagene og 11.00-15.00 om søndagen.

Vi glæder os til at møde dig og byde dig velkommen hos Per Christensen Automobiler.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf. 44 91 19 03 eller skriv til os herunder.

....

Åbningstider

Påsken 2024

25. marts
26. marts
27. marts
28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april

10:00 – 17:30
10:00 – 17:30
10:00 – 17:30
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
11:00 – 15:00

Finansieringsforespørgsel

Book prøvetur

Beregn byttepris