Kære kunder. Butikken holder lukket indtil 18/1-2021... MEN! Vi er på mail og telefon, så tøv ikke med at kontakte os 🤩 Vi kan evt. aftale fremvisning via FaceTime. 📱 ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

1 måned siden

Per Christensen Automobiler's cover photo ... Se mereSe mindre
Se på Facebook
🎄🚗 JULEKONKURRENCE! 🚗🎄Vi synes at I fortjener en lækker konkurrence, efter nyheden om at landet lukkes ned igen 😭Derfor kan du nu vinde denne lækre elektriske Mercedes-Benz S 63 AMG til et barn, der har holdt dette år ud 😷😍😍(Anbefalet alder: 3-6 år)Alt du skal gøre er:✔️ Synes godt om dette opslag✔️ Kommenter hvem du vil give den tilDu må meget gerne:✔️ Synes godt om vores Facebookside✔️ Dele dette opslag✔️ Tagge en ven som du synes, skal have chancen for at vindeVi trækker en heldig vinder søndag d. 3/1-2021 🍀🤩OBS: Du skal selv kunne hente præmien i vores butik i Rødovre!Konkurrencen er på ingen måde sponsoreret, støttet, administreret af eller forbundet med Facebook. ... Se mereSe mindre
Se på Facebook
NYHEDER FRA VÆRKSTEDETVi tilbyder nu følgende til gode priser:🔧 Service og reparation af alle biler, også selv hvis du ikke har købt bil hos os.🔧 Skadesreparation ➡️ Gratis lånebil🔧 Hjulskifte🔧 Rudeskift🔧 Stenslagsreparation🔧 Montering af trækkrog🔧 Salg og montering af dæk og fælge✅ Vi bruger kun OE godkendte reservedeleBook din tid her: ✉️ service@pc-auto.dk📞 31 27 11 20 (07.00-15.00) ... Se mereSe mindre
Se på Facebook
  • Pc Underside

Varevogn til salg

Her kan du købe brugte varevogne

Leder du efter en bil til dit firma med meget plads? Så er en brugt varevogn måske en god løsning. Hos Per Christensen Automobiler finder du et bredt udvalg af brugte varevogne til salg til fornuftige priser.

Se vores varevogne her »

I årevis har danskerne købt flere og flere brugte biler. Det samme gælder også for virksomheder. En brugt bil i god stand kan ofte holde i mange år og det er i de fleste tilfælde også en økonomisk fornuftig beslutning.

Vi kan hjælpe dig med at finde din fremtidige firmabil, som er i god stand, så du kan køre afsted på vegne af dine kunder med ro i maven.

Stort udvalg af brugte varevogne

Der er gode muligheder for, at du finde din varevogn hos os. Per Christensen Automobiler har et bredt udvalg af brugte varevogne til salg. Du kan finde kassevogne med fire eller fem døre, vælge mellem modeller fra Citroën, Peugeot, Opel og en lang række andre bilmærker og du kan vælge mellem biler i vidt forskellige prisklasser. Der er således lidt til enhver erhvervsdrivendes smag.

Vi har forhandlet brugte biler i mange år, og har sædvanligvis mange biler på lager. Du kan se vores udvalg ved at kigge forbi vores bilhus i Rødovre eller på vores hjemmeside.

Biler i god stand

Bare rolig. Det er ikke altid et sats, når du investerer i en brugt bil. Hos Per Christensen Automobiler har vi tilknyttet et serviceværksted, som sikrer dig, at din nye bil er i tip-top-stand, inden du bevæger dig ud på de asfalterede veje. Vi går op i tilfredse kunder. Af den grund sørger vi for, at vores brugte varevogne fungerer upåklageligt, inden vi sætter dem til salg. Når du handler hos os, kan du således, sætte dig bag rattet med ro i maven og smil på læben. Det håber vi på, at vi også får mulighed for at bevise over for dig.

Besøg os i Rødovre

Per Christensen Automobiler har drevet forretning i mere end 15 år i Rødovre. Du finder os helt præcist på Slotsherrensvej 361. Her kan vi vise vores udvalg af brugte varevogne til salg, og bruge vores ekspertise til at vejlede dig i forhold til dit køb.

Vi har åbent mellem kl. 10.00-17.30 i hverdagene og 11.00-15.00 om søndagen.

Vi glæder os til at møde dig og byde dig velkommen hos Per Christensen Automobiler.

Fordele ved Per Christensen Automobiler

Ved køb af bil hos Per Christensen Automobiler opnår du en masse fordele.

  • Vi har mange års erfaring i bilbranchen
  • Vi tilbyder mange forskellige finansieringsmuligheder
  • Vores søgeagent gør det let at finde din drømmebil
  • Alle biler bliver klargjort og gennemtestet på vores eget værksted i Rødovre

Med vores mangeårige erfaring og vores store og velfungerende værksted, er vi sikre på, at vi kan finde drømmebilen til dig.

Læs mere

Info

Per Christensen Automobiler
Slotsherrensvej 361
2610 Rødovre
CVR: 16957895

4491 1903
info@pc-auto.dk
Klik for bankoplysninger
NB: Vi tager forbehold for tastefejl

Åbningstider

Mandag - Fredag
Kl.09:30 - 17.30

Lørdag
Lukket

Søndag
Kl.11.00 - 15.00

Vi støtter