2 måneder siden

Vi har lige nu et stort udvalg af flotte elbiler! ⚡️Se med her! ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

3 måneder siden

Kære kunderI denne uge har vi internt kursus, hvilket medfører ændrede åbningstider:Torsdag d. 8/9: 09:30-15:00Fredag d. 9/9: LukketSøndag d. 11/9: 11:00-15:00På gensyn! 🚗 ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

9 måneder siden

🙏 En lille solstrålehistorie midt i krisen I sidste uge forærede vi en 7 sæders bil til Jacob, som ville køre til den polsk/ukrainske grænse, for at hjælpe flygtninge til Danmark. Vi har løbende fået opdateringer fra ham, og vi har fået lov til at dele det med jer: I søndags kørte de afsted i 2 biler. Jacobs børn havde pyntet bilen fint med det ukrainske flag 🇺🇦De havde fået kontakt til i alt 5 voksne og 4 børn, som de ville hjælpe til Danmark.Da de ankom i Polen, var der kø fra begge sider af grænsen. Men natten til torsdag skete det endelig. Familierne havde passeret grænsen, og de kunne endelig blive samlet op. Turen gik direkte til McDonald's i Polen, og i dag rammer de altså den danske grænse. 🇩🇰🇺🇦 Og så starter arbejdet med at finde hjem og møbler til familierne. Tusind tak for delingerne af det oprindelige opslag, det har helt sikkert været med til at finde den rette person, at give bilen til. Og tusind tak til Jacob og hans familie ⭐️ ... Se mereSe mindre
Se på Facebook
  • Pc Underside

Varevogn til salg

Her kan du købe brugte varevogne

Leder du efter en bil til dit firma med meget plads? Så er en brugt varevogn måske en god løsning. Hos Per Christensen Automobiler finder du et bredt udvalg af brugte varevogne til salg til fornuftige priser.

Se vores varevogne her »

I årevis har danskerne købt flere og flere brugte biler. Det samme gælder også for virksomheder. En brugt bil i god stand kan ofte holde i mange år og det er i de fleste tilfælde også en økonomisk fornuftig beslutning.

Vi kan hjælpe dig med at finde din fremtidige firmabil, som er i god stand, så du kan køre afsted på vegne af dine kunder med ro i maven.

Stort udvalg af brugte varevogne

Der er gode muligheder for, at du finde din varevogn hos os. Per Christensen Automobiler har et bredt udvalg af brugte varevogne til salg. Du kan finde kassevogne med fire eller fem døre, vælge mellem modeller fra Citroën, Peugeot, Opel og en lang række andre bilmærker og du kan vælge mellem biler i vidt forskellige prisklasser. Der er således lidt til enhver erhvervsdrivendes smag.

Vi har forhandlet brugte biler i mange år, og har sædvanligvis mange biler på lager. Du kan se vores udvalg ved at kigge forbi vores bilhus i Rødovre eller på vores hjemmeside.

Biler i god stand

Bare rolig. Det er ikke altid et sats, når du investerer i en brugt bil. Hos Per Christensen Automobiler har vi tilknyttet et serviceværksted, som sikrer dig, at din nye bil er i tip-top-stand, inden du bevæger dig ud på de asfalterede veje. Vi går op i tilfredse kunder. Af den grund sørger vi for, at vores brugte varevogne fungerer upåklageligt, inden vi sætter dem til salg. Når du handler hos os, kan du således, sætte dig bag rattet med ro i maven og smil på læben. Det håber vi på, at vi også får mulighed for at bevise over for dig.

Besøg os i Rødovre

Per Christensen Automobiler har drevet forretning i mere end 15 år i Rødovre. Du finder os helt præcist på Slotsherrensvej 361. Her kan vi vise vores udvalg af brugte varevogne til salg, og bruge vores ekspertise til at vejlede dig i forhold til dit køb.

Vi har åbent mellem kl. 10.00-17.30 i hverdagene og 11.00-15.00 om søndagen.

Vi glæder os til at møde dig og byde dig velkommen hos Per Christensen Automobiler.

Fordele ved Per Christensen Automobiler

Ved køb af bil hos Per Christensen Automobiler opnår du en masse fordele.

  • Vi har mange års erfaring i bilbranchen
  • Vi tilbyder mange forskellige finansieringsmuligheder
  • Vores søgeagent gør det let at finde din drømmebil
  • Alle biler bliver klargjort og gennemtestet på vores eget værksted i Rødovre

Med vores mangeårige erfaring og vores store og velfungerende værksted, er vi sikre på, at vi kan finde drømmebilen til dig.

Læs mere

Info

Per Christensen Automobiler
Slotsherrensvej 361
2610 Rødovre
CVR: 16957895

4491 1903
info@pc-auto.dk
Klik for bankoplysninger
NB: Vi tager forbehold for tastefejl

Åbningstider

Mandag - Fredag
Kl.09:30 - 17.30

Lørdag
Lukket

Søndag
Kl.11.00 - 15.00

Vi støtter