6 dage siden

Per Christensen Automobiler's cover photo ... Se mereSe mindre
Se på Facebook
MÅ GERNE DELES🏃Vi har travlt hos Per Christensen Automobiler🏃Derfor mangler vi en salgskonsulent. Vi forestiller os en Juniorsælger med interesse for biler. Erfaring med bilsalg er et plus men ikke et krav!Det vigtigste er, at du har flair for kundeservice i topklasse.Skriv til salg@pc-auto.dkEller ring til Per på 40101903 ... Se mereSe mindre
Se på Facebook
Kære kunder.🥳🚗 Butikken holder åbent igen, og vi står klar til at hjælpe med at finde din nye bil! 🚗🥳 ... Se mereSe mindre
Se på Facebook
 • Pc Underside

Leasing

PRIVAT LEASING

Drømmer du om at skifte bilen ud hvert tredje år eller måske oftere, så er privatleasing et attraktivt alternativ til selv at købe bil. Du har også mulighed for at tegne en servicekontrakt, så du heller ikke skal tænke på dét i leasingperioden.

Med privatleasing gennem AL Finans slipper du for bekymringerne ved at være bilejer. Du betaler et opstartsbeløb samt en løbende månedlig ydelse. Efter endt leasingperiode leverer du bilen tilbage, og så er du klar til en ny aftale.

Tilbagelevering:
Du behøver ikke frygte en urimelig efterregning, når bilen leveres tilbage. Som udgangspunkt er vi kvit, når bare den er afleveret. Der skal dog betales for eventuelle skader og evt. overkørte kilometer ved returnering af bilen.

Forbrugerbeskyttelse:
Hos AL Finans bruger de standardkontrakten for billeasing til private, som FDM og brancheforeningen Finans & Leasing har udviklet i fællesskab. Kontrakten gør det nemt for dig at forstå vilkårene ved privatleasing, og sikrer samtidig dine rettigheder som forbruger.

Du får altså følgende fordele:

 • Du har ikke penge bundet i bilen
 • Du skal ikke tænke på værditab ved salg af bilen
 • Du skal ikke tænke på at sælge bilen
 • Du skal bare bruge bilen – så klarer vi resten

ERHVERVS LEASING

Erhvervsleasing er et let og sikkert valg, når din virksomhed skal være godt kørende. Erhvervsleasing gennem AL Finans giver din virksomhed firmabiler og budgetsikkerhed. Samtidig frigiver leasing likviditet, som kan bruges til vækst i virksomheden og øget fokus på kerneforretningen.

En finansiel leasingaftale giver dig og din virksomhed brugsretten til firmabilen i leasingperioden for en løbende månedlig ydelse. Du får ansvaret for drift og vedligeholdelse af bilen, og du kan selv vælge, om du vil tilkøbe en serviceaftale til leasingaftalen. Når leasingperioden slutter afleverer du bilen tilbage til os, og du kan vælge en anden bil.

Erhvervsleasing giver flere fordele

En leasingaftale hos AL Finans giver din virksomhed flere fordele:

 • Godt kørende: Virksomheden har altid nyere biler
 • Styrket likviditet: Virksomheden har ikke penge bundet i bilen
 • Fradrag: Leasingydelsen og en del af momsen kan trækkes fra i regnskabet med det samme
 • Budgetsikkerhed: Leasingaftalen giver mulighed for en fast månedlig ydelse

Som nystartet erhvervsdrivende stod jeg overfor et valg af firmabil. Skulle det være køb eller leasing, fri bil ordning eller med kørselsfradrag? Flex eller split leasing? Der er mange muligheder. Jeg talte med min revisor der skitserede de forskellige muligheder og lavede eksempelberegninger for mig. Jeg endte med at lease af flere årsager. Dels kapitalbindingen. Der er stor forskel på at betale kr. 20.000.- i leasing og købe kontant til kr. 200.000.- som i mit tilfælde. Færre penge ud af firmabeholdningen, flere penge at investere i vækst. Dels leasingafgiften, som jeg vurderer til at være ca. lig med værditabet, hvilket fjerner argumentet om at man ejer et aktiv i bilen hvis man køber. Slutteligt at PC Auto garanterer at købe bilen tilbage til restværdien, så jeg skal ikke ud at bruge ressourcer og tid på at sælge bil, men kan blot lease en ny, eller fortsætte aftalen. Havde lidt bekymringer om at alle skader på bilen skal udbedres inden afleveringen, men tænkte at hvis jeg nu havde købt en bil, ville jeg nok skulle udbedre disse alligevel, inden et evt. salg af bilen. Eller at disse skader vil være værdiforringende i samme størrelsesorden som hvad skaderne vil koste at udbedre.

Tak for god service og dialog til Hansen hos Per Christensen Automobiler

Venlig hilsen
Uffe Jochumsen
Indehaver – Ejendomsmægler MDE
home Tårnby


SPLIT LEASING

I samarbejde med Splitleasing Danmark udbyder AL Finans Splitleasing. Splitleasing er leasingformen, hvor privat personen og virksomheden deler leasingydelsen – helt enkelt.

 • Arbejdsgiveren betaler for firma-kørsel og medarbejderen betaler for privat kørsel.
 • Medarbejderen beskattes ikke af firmabil.
 • Alle bilens omkostninger, herunder leasingydelse, forsikring, vægtafgift og service, splittes månedligt mellem medarbejder og arbejdsgiver.
 • Ydelsen fordeles efter kørte kilometer i hhv. erhvervs- og privat regi.
 • Det er en forudsætning, at der føres kørebog. Det gøres let ved hjælp af en gps-tracker, som monteres i bilen.
 • De kørte kilometer indberettes via pc, tablet eller en app på mobiltelefonen – præcis når det passer dig.
 • Splitleasing-konceptet er godkendt af Skat.
 • Splitleasing-Danmarks kontrakter er godkendt af såvel Skat som EY.

Fordele ved Per Christensen Automobiler

Ved køb af bil hos Per Christensen Automobiler opnår du en masse fordele.

 • Vi har mange års erfaring i bilbranchen
 • Vi tilbyder mange forskellige finansieringsmuligheder
 • Vores søgeagent gør det let at finde din drømmebil
 • Alle biler bliver klargjort og gennemtestet på vores eget værksted i Rødovre

Med vores mangeårige erfaring og vores store og velfungerende værksted, er vi sikre på, at vi kan finde drømmebilen til dig.

Læs mere

Info

Per Christensen Automobiler
Slotsherrensvej 361
2610 Rødovre
CVR: 16957895

4491 1903
info@pc-auto.dk
Klik for bankoplysninger
NB: Vi tager forbehold for tastefejl

Åbningstider

Mandag - Fredag
Kl.09:30 - 17.30

Lørdag
Lukket

Søndag
Kl.11.00 - 15.00

Vi støtter