2 måneder siden

Vi har lige nu et stort udvalg af flotte elbiler! ⚡️Se med her! ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

3 måneder siden

Kære kunderI denne uge har vi internt kursus, hvilket medfører ændrede åbningstider:Torsdag d. 8/9: 09:30-15:00Fredag d. 9/9: LukketSøndag d. 11/9: 11:00-15:00På gensyn! 🚗 ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

9 måneder siden

🙏 En lille solstrålehistorie midt i krisen I sidste uge forærede vi en 7 sæders bil til Jacob, som ville køre til den polsk/ukrainske grænse, for at hjælpe flygtninge til Danmark. Vi har løbende fået opdateringer fra ham, og vi har fået lov til at dele det med jer: I søndags kørte de afsted i 2 biler. Jacobs børn havde pyntet bilen fint med det ukrainske flag 🇺🇦De havde fået kontakt til i alt 5 voksne og 4 børn, som de ville hjælpe til Danmark.Da de ankom i Polen, var der kø fra begge sider af grænsen. Men natten til torsdag skete det endelig. Familierne havde passeret grænsen, og de kunne endelig blive samlet op. Turen gik direkte til McDonald's i Polen, og i dag rammer de altså den danske grænse. 🇩🇰🇺🇦 Og så starter arbejdet med at finde hjem og møbler til familierne. Tusind tak for delingerne af det oprindelige opslag, det har helt sikkert været med til at finde den rette person, at give bilen til. Og tusind tak til Jacob og hans familie ⭐️ ... Se mereSe mindre
Se på Facebook
  • 0004
  • 0002
  • Pc Underside
  • 001

Fordele ved
Per Christensen Automobiler

At købe bil er en stor investering, og derfor er det vigtigt at vælge den rette forhandler. Per Christensen Automobiler har haft til huse i Rødovre siden 1990, og det er herfra, vi har opbygget vores store kundekreds af både gamle, men også flere og flere nye kunder.

Vores forhandler og eget autoværksted er kendetegnet for sin troværdig, gode service og altid store udvalg af biler. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde din drømmebil – til den helt rigtige pris.

Dine fordele

Se din fordele som kunde hos Per Christensen Automobiler her:

Mere end 25 års brancheerfaring

Vi har mange års brancheerfaring med køb, salg og reparation af brugte biler. Af den grund kan vi vejlede dig grundigt med dit køb og stå inde for kvaliteten af den bil, du vælger.

Søgeagent

Hvis du har en drømmebil i tankerne er vores søgeagent en god mulighed for at skrive dig op til en bestemt bilmodel. Vi kontakter dig efterfølgende, ligeså snart vi har bilen på lager.

Biler af høj kvalitet

Vi sørger for at alle biler til salg er klargjort og gennemtestet af vores eget værksted, så bilerne er i god stand, når du sætter dig bag rattet.

Sikkerhed

Per Christensen Automobiler har vi siden 2008 opnået den højeste kreditrating, kaldet AAA. Beskrivelsen for den højeste kreditværdighed er: ““En virksomhed med særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsformer”.
Vores gode kredit er din sikkerhed som køber for, at vi overholder alle vores garantier og forpligtelser over for dig.

Ekstra fejlfinding

Du har som kunde hos os mulighed for at få din bil testet for fejl hos enten FDM eller Applus inden levering. En test koster hos FDM 3000,- og hos Applus 1500,-. Vi udbedrer alle fejl, mekaniske og elektroniske, som FDM eller Applus finder.

Mulighed for op til 24 måneders garanti

Du har som kunde hos os mulighed for at få op til 24 måneders garanti via CarGarantie®. Med en CarGarantie® er du sikret mod dyre reparartionsomkostninger, og alt efter hvor godt du vælger at blive dækket ind, sikrer CarGarantie® dig mod de værste økonomiske overraskelser. Læs mere her

Ekstraudstyr

Hvis du køber en bil hos os, har du mulighed for at tilkøbe ekstraudstyr som fx trækkroge og ekstrahjul til lave priser.

Finansiering

Når du køber bil hos os, kan du få bilen finansieret til markedet laveste rente. Grundet vores store salg har vi opnået en lavere rente hos finansieringsselskaberne end mange af vores konkurrenter.

Forsikring

Hos Per Christensen Automobiler tilbyder vi billige forsikringer til din bil. Det gælder også for nye bilejere.

Fordele ved Per Christensen Automobiler

Ved køb af bil hos Per Christensen Automobiler opnår du en masse fordele.

  • Vi har mange års erfaring i bilbranchen
  • Vi tilbyder mange forskellige finansieringsmuligheder
  • Vores søgeagent gør det let at finde din drømmebil
  • Alle biler bliver klargjort og gennemtestet på vores eget værksted i Rødovre

Med vores mangeårige erfaring og vores store og velfungerende værksted, er vi sikre på, at vi kan finde drømmebilen til dig.

Læs mere

Info

Per Christensen Automobiler
Slotsherrensvej 361
2610 Rødovre
CVR: 16957895

4491 1903
info@pc-auto.dk
Klik for bankoplysninger
NB: Vi tager forbehold for tastefejl

Åbningstider

Mandag - Fredag
Kl.09:30 - 17.30

Lørdag
Lukket

Søndag
Kl.11.00 - 15.00

Vi støtter