2 måneder siden

Vi har lige nu et stort udvalg af flotte elbiler! ⚡️Se med her! ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

3 måneder siden

Kære kunderI denne uge har vi internt kursus, hvilket medfører ændrede åbningstider:Torsdag d. 8/9: 09:30-15:00Fredag d. 9/9: LukketSøndag d. 11/9: 11:00-15:00På gensyn! 🚗 ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

9 måneder siden

🙏 En lille solstrålehistorie midt i krisen I sidste uge forærede vi en 7 sæders bil til Jacob, som ville køre til den polsk/ukrainske grænse, for at hjælpe flygtninge til Danmark. Vi har løbende fået opdateringer fra ham, og vi har fået lov til at dele det med jer: I søndags kørte de afsted i 2 biler. Jacobs børn havde pyntet bilen fint med det ukrainske flag 🇺🇦De havde fået kontakt til i alt 5 voksne og 4 børn, som de ville hjælpe til Danmark.Da de ankom i Polen, var der kø fra begge sider af grænsen. Men natten til torsdag skete det endelig. Familierne havde passeret grænsen, og de kunne endelig blive samlet op. Turen gik direkte til McDonald's i Polen, og i dag rammer de altså den danske grænse. 🇩🇰🇺🇦 Og så starter arbejdet med at finde hjem og møbler til familierne. Tusind tak for delingerne af det oprindelige opslag, det har helt sikkert været med til at finde den rette person, at give bilen til. Og tusind tak til Jacob og hans familie ⭐️ ... Se mereSe mindre
Se på Facebook
 • 0004
 • 0002
 • Pc Underside
 • 001

Om os

Per Christensen Automobiler blev grundlagt i 1990, og har siden da haft til huse i Rødovre, hvor vi har solgt brugte kvalitetsbiler til en støt voksende kundekreds. Du finder os på Slotsherrensvej 361, hvor vi har alt under et tag. Her ligger både vores salgsafdeling, værksted, klargøring og legerum til børnene. Vi sælger omkring 800 biler årligt, og vi har altid mindst 65 biler på lager. Vi lægger informationer om de fleste af vores salgsklare biler op på hjemmesiden, så du altid kan finde et bredt udvalg af biler og varevogne.

Vi klargør selv alle de biler som vi får ind, og vi sælger kun biler og vogne, der er i bedste stand. Vi lægger stor vægt på at yde den bedst tænkelige service til vores kunder, og vores ambition er, altid at kunne levere brugte biler i absolut topklasse til en særdeles konkurrencedygtig pris. Hos Per Christensen Automobiler lægger vi vægt på at være billigst og bedst på markedet.

Udover at levere kvalitetsbiler til gode priser, lægger vi vægt at yde service i øjenhøjde. Derfor tilbyder vi også fleksible finansieringsmuligheder, når du skal købe bil hos os. Vi har fordelagtige samarbejdsaftaler med både Nykredit og Santander Bank, der giver særlige kundefordele for dig, der ønsker at låne penge til at finansiere dit bilkøb. Ønsker du at sælge din nuværende bil eller bytte til en ny, er vi altid villige til at give et godt tilbud på din brugte bil.

I vores oversigt over biler og varevogne kan du altid se et opdateret udvalg af salgsklare køretøjer, men er du på udkig efter en helt bestemt bil, eller finder du ikke din ønskebil på siden, kan du i stedet blive skrevet op i vores kundekartotek. Så finder vi bilen til dig og giver dig besked, når vi har fundet en bil, der opfylder dine behov.

Du er naturligvis altid velkommen til at ringe eller komme forbi forretningen, hvis du har spørgsmål eller hvis du er interesseret i en af vores biler.

Du kan læse vores persondatapolitik her.

Klik her for at læse om fordelene ved Per Christensen Automobiler

 • Personbiler

  Personbiler

  Vi har personbiler til ethvert formål og til enhver smag. Hvad end du er på jagt efter en lækker sportsvogn eller en praktisk familiebil, har vi den rette model til dig.

  Se mere

 • Varebiler

  Varebiler

  På jagt efter en firmabil, der både kan tilfredsstille chefens og medarbejdernes behov? Hos Per Christensen Automobiler tilbyder vi et stort udvalg af mærker og modeller.

  Se mere

 • Fordele

  Fordele

  Vi tilbyder dig mere sikkerhed, ekstra garantier og et bredt biludvalg. Per Christensen Automobiler hjælper også med finansiering og forsikring af din fremtidige bil. Se dine fordele her.

  Se mere

  Fordele ved Per Christensen Automobiler

  Ved køb af bil hos Per Christensen Automobiler opnår du en masse fordele.

  • Vi har mange års erfaring i bilbranchen
  • Vi tilbyder mange forskellige finansieringsmuligheder
  • Vores søgeagent gør det let at finde din drømmebil
  • Alle biler bliver klargjort og gennemtestet på vores eget værksted i Rødovre

  Med vores mangeårige erfaring og vores store og velfungerende værksted, er vi sikre på, at vi kan finde drømmebilen til dig.

  Læs mere

  Info

  Per Christensen Automobiler
  Slotsherrensvej 361
  2610 Rødovre
  CVR: 16957895

  4491 1903
  info@pc-auto.dk
  Klik for bankoplysninger
  NB: Vi tager forbehold for tastefejl

  Åbningstider

  Mandag - Fredag
  Kl.09:30 - 17.30

  Lørdag
  Lukket

  Søndag
  Kl.11.00 - 15.00

  Vi støtter