Vi holder åbent fra 10.00-15.00 på onsdag, Grundlovsdag

BRUGTE BILER TIL SALG

Bilforhandler – brugte biler

Leder du efter en køreklar brugt bil, som fremover kan transportere dig tusindvis af kilometer på de danske og udenlandske veje?

Se brugte personbiler her »

Se brugte varebiler her »

Per Christensen Automobiler er en erfaren bilforhandler af brugte biler. Vores virksomhed blev grundlagt for mere end 15 år siden, og siden da har vi skabt en stor kreds af glade kunder. Vores bilhus består af en salgsafdeling og et værksted, hvilket giver os mulighed for at sikre kvaliteten af din kommende bil. De brugte biler er klar til at køre ud på asfalten med det samme og de ser flotte og nydelige ud imens.

Se alle vores brugte biler hos bilforhandler Per Christensen Automobiler

Vi er placeret i Rødovre. Her har du mulighed for, at se vores store udvalg af brugte biler eller du kan se en oversigt over bilerne på vores hjemmeside.

Vores ekspertise og erfaring med at forhandle brugte biler, giver os desuden mulighed for at vejlede dig i forhold til dit køb. I sidste ende ønsker vi, at du laver en god handel.

Gode biler til gode priser

Danskerne elsker brugte biler. I de seneste år er der blevet købt og solgt flere brugte biler end nogensinde før i Danmark. Vi forsøger at imødekomme danskernes behov ved at tilbyde brugte biler i topklasse til fornuftige priser.

Per Christensen Automobiler er en bilforhandler, som tilbyder et bredt udvalg af brugte biler til gode priser. Vi sælger en lang række bilmodeller i flere prisklasser. Fra Honda til Audi. Citroën til Ford. Når du besøger vores bilhus, er der derfor gode chancer for, at du kan finde din fremtidige bil.

Besøg bilforhandler Per Christensen Automobiler

Du er altid meget velkommen til at kigge forbi og tage en snak med os om dine bilønsker. Vores bilforhandler har adresse på Slotsherrensvej 361 i Rødovre. Vi har altid mindst 65 brugte biler til salg og vores dygtige medarbejdere viser dig gerne rundt blandt vores mange bilmodeller.

Hvis vi ikke har den bil du leder efter, kan du desuden oprette en søgeagent, der giver dig besked lige så snart din drømmebil er i vores lager.  Af den grund er vores bilhus med garanti et besøg værd.

Vi glæder os til at møde dig og byde dig velkommen i vores bilhus.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf. 44 91 19 03 eller skriv til os herunder.

Åbningstider

Pinse 2024

Søndag d. 19. maj
Mandag d. 20. maj

Lukket
11:00 – 15:00

Finansieringsforespørgsel

Book prøvetur

Beregn byttepris