2 måneder siden

Vi har lige nu et stort udvalg af flotte elbiler! ⚡️Se med her! ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

3 måneder siden

Kære kunderI denne uge har vi internt kursus, hvilket medfører ændrede åbningstider:Torsdag d. 8/9: 09:30-15:00Fredag d. 9/9: LukketSøndag d. 11/9: 11:00-15:00På gensyn! 🚗 ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

9 måneder siden

🙏 En lille solstrålehistorie midt i krisen I sidste uge forærede vi en 7 sæders bil til Jacob, som ville køre til den polsk/ukrainske grænse, for at hjælpe flygtninge til Danmark. Vi har løbende fået opdateringer fra ham, og vi har fået lov til at dele det med jer: I søndags kørte de afsted i 2 biler. Jacobs børn havde pyntet bilen fint med det ukrainske flag 🇺🇦De havde fået kontakt til i alt 5 voksne og 4 børn, som de ville hjælpe til Danmark.Da de ankom i Polen, var der kø fra begge sider af grænsen. Men natten til torsdag skete det endelig. Familierne havde passeret grænsen, og de kunne endelig blive samlet op. Turen gik direkte til McDonald's i Polen, og i dag rammer de altså den danske grænse. 🇩🇰🇺🇦 Og så starter arbejdet med at finde hjem og møbler til familierne. Tusind tak for delingerne af det oprindelige opslag, det har helt sikkert været med til at finde den rette person, at give bilen til. Og tusind tak til Jacob og hans familie ⭐️ ... Se mereSe mindre
Se på Facebook
  • Pc Underside

Bilforhandler – brugte biler

Leder du efter en køreklar brugt bil, som fremover kan transportere dig tusindvis af kilometer på de danske og udenlandske veje?

Se brugte personbiler her »

Se brugte varebiler her »

Per Christensen Automobiler er en erfaren bilforhandler af brugte biler. Vores virksomhed blev grundlagt for mere end 15 år siden, og siden da har vi skabt en stor kreds af glade kunder. Vores bilhus består af en salgsafdeling og et værksted, hvilket giver os mulighed for at sikre kvaliteten af din kommende bil. De brugte biler er klar til at køre ud på asfalten med det samme og de ser flotte og nydelige ud imens.

Se alle vores brugte biler hos bilforhandler Per Christensen Automobiler

Vi er placeret i Rødovre. Her har du mulighed for, at se vores store udvalg af brugte biler eller du kan se en oversigt over bilerne på vores hjemmeside.

Vores ekspertise og erfaring med at forhandle brugte biler, giver os desuden mulighed for at vejlede dig i forhold til dit køb. I sidste ende ønsker vi, at du laver en god handel.

Gode biler til gode priser

Danskerne elsker brugte biler. I de seneste år er der blevet købt og solgt flere brugte biler end nogensinde før i Danmark. Vi forsøger at imødekomme danskernes behov ved at tilbyde brugte biler i topklasse til fornuftige priser.

Per Christensen Automobiler er en bilforhandler, som tilbyder et bredt udvalg af brugte biler til gode priser. Vi sælger en lang række bilmodeller i flere prisklasser. Fra Honda til Audi. Citroën til Ford. Når du besøger vores bilhus, er der derfor gode chancer for, at du kan finde din fremtidige bil.

Besøg bilforhandler Per Christensen Automobiler

Du er altid meget velkommen til at kigge forbi og tage en snak med os om dine bilønsker. Vores bilforhandler har adresse på Slotsherrensvej 361 i Rødovre. Vi har altid mindst 65 brugte biler til salg og vores dygtige medarbejdere viser dig gerne rundt blandt vores mange bilmodeller.

Hvis vi ikke har den bil du leder efter, kan du desuden oprette en søgeagent, der giver dig besked lige så snart din drømmebil er i vores lager.  Af den grund er vores bilhus med garanti et besøg værd.

Vi glæder os til at møde dig og byde dig velkommen i vores bilhus.

Fordele ved Per Christensen Automobiler

Ved køb af bil hos Per Christensen Automobiler opnår du en masse fordele.

  • Vi har mange års erfaring i bilbranchen
  • Vi tilbyder mange forskellige finansieringsmuligheder
  • Vores søgeagent gør det let at finde din drømmebil
  • Alle biler bliver klargjort og gennemtestet på vores eget værksted i Rødovre

Med vores mangeårige erfaring og vores store og velfungerende værksted, er vi sikre på, at vi kan finde drømmebilen til dig.

Læs mere

Info

Per Christensen Automobiler
Slotsherrensvej 361
2610 Rødovre
CVR: 16957895

4491 1903
info@pc-auto.dk
Klik for bankoplysninger
NB: Vi tager forbehold for tastefejl

Åbningstider

Mandag - Fredag
Kl.09:30 - 17.30

Lørdag
Lukket

Søndag
Kl.11.00 - 15.00

Vi støtter