4 måneder siden

UNDGÅ VENTETIDEN!Køb din nye Skoda Enyaq iV 80 Plus hos os og få hurtig levering.2021 modeller, proppet med udstyr og meget få KM på tælleren🤩Læs mere her: pc-auto.dk/el-hybridbil/ ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

6 måneder siden

Per Christensen Automobiler's cover photo ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

8 måneder siden

Kære kunderButikken er åben i dag til kl. 17.30 🤩Så brug din fridag fornuftigt, og kom og kig på bil 🚗 ... Se mereSe mindre
Se på Facebook

9 måneder siden

Fantastiske nyheder fra værkstedet! Chris har afsluttet sin svendeprøve med et flot 12 tal, og kan nu kalde sig Automekaniker 🥳Det betyder at han er tilbage på værkstedet, og vi har masser af tider til at reparere eller servicere din bil til yderst gode priser. Kontakt værkstedet på mail: service@pc-auto.dk eller telefon 31271120 ... Se mereSe mindre
Se på Facebook
  • Pc Underside

Bilforhandler – brugte biler

Leder du efter en køreklar brugt bil, som fremover kan transportere dig tusindvis af kilometer på de danske og udenlandske veje?

Se brugte personbiler her »

Se brugte varebiler her »

Per Christensen Automobiler er en erfaren bilforhandler af brugte biler. Vores virksomhed blev grundlagt for mere end 15 år siden, og siden da har vi skabt en stor kreds af glade kunder. Vores bilhus består af en salgsafdeling og et værksted, hvilket giver os mulighed for at sikre kvaliteten af din kommende bil. De brugte biler er klar til at køre ud på asfalten med det samme og de ser flotte og nydelige ud imens.

Se alle vores brugte biler hos bilforhandler Per Christensen Automobiler

Vi er placeret i Rødovre. Her har du mulighed for, at se vores store udvalg af brugte biler eller du kan se en oversigt over bilerne på vores hjemmeside.

Vores ekspertise og erfaring med at forhandle brugte biler, giver os desuden mulighed for at vejlede dig i forhold til dit køb. I sidste ende ønsker vi, at du laver en god handel.

Gode biler til gode priser

Danskerne elsker brugte biler. I de seneste år er der blevet købt og solgt flere brugte biler end nogensinde før i Danmark. Vi forsøger at imødekomme danskernes behov ved at tilbyde brugte biler i topklasse til fornuftige priser.

Per Christensen Automobiler er en bilforhandler, som tilbyder et bredt udvalg af brugte biler til gode priser. Vi sælger en lang række bilmodeller i flere prisklasser. Fra Honda til Audi. Citroën til Ford. Når du besøger vores bilhus, er der derfor gode chancer for, at du kan finde din fremtidige bil.

Besøg bilforhandler Per Christensen Automobiler

Du er altid meget velkommen til at kigge forbi og tage en snak med os om dine bilønsker. Vores bilforhandler har adresse på Slotsherrensvej 361 i Rødovre. Vi har altid mindst 65 brugte biler til salg og vores dygtige medarbejdere viser dig gerne rundt blandt vores mange bilmodeller.

Hvis vi ikke har den bil du leder efter, kan du desuden oprette en søgeagent, der giver dig besked lige så snart din drømmebil er i vores lager.  Af den grund er vores bilhus med garanti et besøg værd.

Vi glæder os til at møde dig og byde dig velkommen i vores bilhus.

Fordele ved Per Christensen Automobiler

Ved køb af bil hos Per Christensen Automobiler opnår du en masse fordele.

  • Vi har mange års erfaring i bilbranchen
  • Vi tilbyder mange forskellige finansieringsmuligheder
  • Vores søgeagent gør det let at finde din drømmebil
  • Alle biler bliver klargjort og gennemtestet på vores eget værksted i Rødovre

Med vores mangeårige erfaring og vores store og velfungerende værksted, er vi sikre på, at vi kan finde drømmebilen til dig.

Læs mere

Info

Per Christensen Automobiler
Slotsherrensvej 361
2610 Rødovre
CVR: 16957895

4491 1903
info@pc-auto.dk
Klik for bankoplysninger
NB: Vi tager forbehold for tastefejl

Åbningstider

Mandag - Fredag
Kl.09:30 - 17.30

Lørdag
Lukket

Søndag
Kl.11.00 - 15.00

Vi støtter