Vi har verdens sødeste nabo!
For 10. jul i træk har hun været inde med en hjemmelavet kurv fyldt med sodavand, godter, modelbiler, juleservietter med biler på osv. osv. Det går lige i hjertet på sådan en flok lækkersultne brugtvognsforhandlere som os ❤️🎄

Rigtig glædelig jul til jer alle
... Se mereSe mindre

Se på Facebook
·Del

Langt billigere end leasing - nu kan de nye registreringsafgifter virkelig mærkes!
Vi har været heldige at få fingrene i 9 næsten fabriksnye BMW'er som vi sælger til uhørt lave priser.
Kig forbi pc-auto.dk/brugte-biler eller kom ind i butikken og få et attraktivt finansieringtilbud.

På gensyn
Per Christensen
... Se mereSe mindre

Se på Facebook
·Del

Vi er stolte af at præsentere vores helt nye hjemmeside.

Her har du bl.a. mulighed for at oprette en søgeagent på netop den bil du leder efter! Kig forbi og bliv inspireret :-)

www.pc-auto.dk
... Se mereSe mindre

Se på Facebook
·Del

 • Pc Underside

Finansiering

Finansiering af bilkøb eller leasing

Få de bedste lånebetingelser i forbindelse med dit bilkøb hos Per Christensen Automobiler. Vi tilbyder konkurrencedygtige billån med særdeles fordelagtige betingelser.

Hvis du ikke ønsker at købe din nye brugte bil kontant, kan Per Christensen Automobiler altid yde en god og fornuftig vejledning omkring de forskellige finansieringsmuligheder i forhold til køb af din nye, brugte bil.

Vores priser på køb af biler er altid yderst konkurrencedygtige – derfor kan vi også formidle finansiering af købet, uden at du skal igennem en omstændig ansøgningsproces. Hos os kan du få hurtigt svar på din ansøgning – det tager typisk kun 5 minutter inklusiv dokumentudskrivning. Vi har samarbejdsaftaler med både Nykredit og Santander og kan derfor tilbyde dig lån til favorable priser – nemt og hurtigt. Du får bedre vilkår ved at optage lånet gennem os, og du kan vælge mellem et lån med 20% i udbetaling eller blankolån med tryghedsforsikring.

LÅN MED 20% I UDBETALING

Hvis du ønsker at finansiere din bil med et lån, kan du betale 20% af bilens værdi som udbetaling og derefter vælge mellem to lave lånerenter:

 • En variabel rente fra 1,99%
 • En fast rente fra 2,75%

Hvis du vælger et lån med 20% i udbetaling, skal du ikke dokumentere din indtægt og økonomi yderligere for at optage et lån.

Blancolån

Et blancolån er et lån uden udbetaling. Gennem Santander tilbyder vi et blancolån med en variabel rente fra 4,75%. Hvis du søger om et blancolån skal du blot dokumentere din årsindkomst, boligsituation og lignende.
Tag en snak med os om et blancolån. Vi kan fortælle dig mere om, hvordan du får et lån og vi kan også give dig et fornuftigt bud på din nuværende bil, hvis du vil sælge den.

SAFE forsikring

Uanset lånetype hos Santander kan du tilvælge en SAFE forsikring. Hvis du opretter en SAFE forsikring samtidig med at du optager et lån hos Santander Bank gennem os, er du sikret fortsat at kunne betale af på lånet, selvom uheldet skulle være ude og du kommer ud for en nedgang i dit indtægtsniveau på grund af eksempelvis afskedigelse eller længerevarende sygdomsforløb. Ved at tegne en SAFE forsikring sikrer du, at der bliver afdraget på lånet uanset hvad, da forsikringen dækker den månedlige ydelse inklusiv renter i op til et år ad gangen, hvis alvorlige omstændigheder som fyring, sygdom eller ulykke skulle forhindre, at du selv kan betale af på lånet som planlagt. I tilfælde af dødsfald vil forsikringen desuden indfri lån på op til 750.000 kr.

Leasing

Er du på udkig efter en fleksibel leasingaftale på firmabiler eller varevogne, kan du med fordel benytte vores muligheder for finansiel leasing af varebiler. I samarbejde med Nykredit og Santander kan vi tilbyde leasing til enhver pengepung, og vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige bil til dit prisniveau og behov. Vi tilbyder leasing skræddersyet til dine ønsker til absolut konkurrencedygtige priser.

 • Personbiler

  Personbiler

  Vi har personbiler til ethvert formål og til enhver smag. Hvad end du er på jagt efter en lækker sportsvogn eller en praktisk familiebil, har vi den rette model til dig.

  Se mere

 • Varebiler

  Varebiler

  På jagt efter en firmabil, der både kan tilfredsstille chefens og medarbejdernes behov? Hos Per Christensen Automobiler tilbyder vi et stort udvalg af mærker og modeller.

  Se mere

 • Fordele

  Fordele

  Vi tilbyder dig mere sikkerhed, ekstra garantier og et bredt biludvalg. Per Christensen Automobiler hjælper også med finansiering og forsikring af din fremtidige bil. Se dine fordele her.

  Se mere

  Fordele ved Per Christensen Automobiler

  Ved køb af bil hos Per Christensen Automobiler opnår du en masse fordele.

  • Vi har mange års erfaring i bilbranchen
  • Vi tilbyder mange forskellige finansieringsmuligheder
  • Vores søgeagent gør det let at finde din drømmebil
  • Alle biler bliver klargjort og gennemtestet på vores eget værksted i Rødovre

  Med vores mangeårige erfaring og vores store og velfungerende værksted, er vi sikre på, at vi kan finde drømmebilen til dig.

  Læs mere

  Info

  Per Christensen Automobiler
  Slotsherrensvej 361
  2610 Rødovre
  CVR: 16957895

  4491 1903
  salg@pc-auto.dk
  Klik for bankoplysninger

  Åbningstider

  Mandag - Fredag
  Kl.09:30 - 17.30

  Lørdag
  Lukket

  Søndag
  Kl.11.00 - 15.00

  Vi støtter